Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Η χειραγώγηση του μυαλού

Πόσο άβουλα όντα είμαστε τελικά;
Το χθεσινό ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΪ με έβαλε σε σκέψεις. Εμιλούσε για μια αίρεση που το 1997 οδήγησε σε μαζική αυτοκτονία 39 άτομα!!! Με δική τους θέληση! Και ο απώτερος σκοπός τους άκουσον άκουσον...να απελευθερωθούν από τα επίγεια σώματά τους και να τους πάρουν οι εξωγήινοι (ενηξέρω αν είχαν τζαι τον ΕΤ μαζί τους) σε ένα ανώτερο επίπεδο! Η λεγόμενη Heaven's Gate!

Τι να πώ; Ή πολλά μαννοί ήταν ή πολλά έξυπνος τζίνος που τους εμύησεν. Μα είναι δυνατόν; Η Γη θα ανακυκλωθεί με την έλευση του κομήτη Χαλλε-Μποπ (το όνομα μπορει να θυμίζει κάτι, επερασε το Μαρτη του 97' κοντα στη Γη) ελάλεν ο παρέας και αυτοι που θα σωθούν θα πρέπει να αυτοκτονήσουν μαζί τους!!! Ο τρόπος βέβαια απλός...Βαρβιτουρικά και αλκοόλ! Πόσο έυκολο είναι τελικά να αυτοκτονήσει κάποιος ε; Ειδικά κατα λάθος όπως ο Χηθ Λετζερ. Έτσι επέθανεν τζαι τζίνος, που OD βαρβιτουρικών. Ουτε καταλαβαίνεις πολλά, σιγα σιγά σταματάς να αναπνέεις! So simple!

Το κορυφάιο ήταν το πόσο συνειδητοποιημένοι ήταν για την πράξη τους και οι 39! Εγυρίσαν τζαι βίντεο που αποχαιρετουσαν τα επίγεια. Και επίσης οι άνδρες της αίρεσης είχαν ευνουχιστεί με σκοπό να πάνε στο επόμενο επίπεδο "άφυλοι" σαν τα εξωγηινουθκια που θωρούμεν στες ταινίες!

Τραγικό! Πολύ εύκολο είναι τελικά να παρασυρθείς όταν ψαχνεσαι πάρα πολυ, ειδικά στον πνευματικο-θρησκευτικό τομέα...Ο άνθρωπος βέβαια έχει ανάγκη την πίστη αλλά όι τζαι ετσι! Είπαμε να πιστεύουμε κάπου αλλά όι ότι μας πει ο καθενας να αυτοκτονούμε μαζί του!
Τουλάχιστον η πίστη μας δε μας επιβάλλει κάτι τέτοιο. Θα μου πεις στους Μουσουλμάνους τι γίνεται; Οι καμικάζι; Δε ξέρω! Αυτό είναι επιλογή τους, όχι υποχρέωση. Κάποιος μπορεί να είναι καλός Mουσουλμάνος και χωρίς να γίνει καμικάζι. Αυτοί στο Heaven's Gate ή θα αυτοκτονουσαν ή θα "αλλαξοπιστουσαν".

Βέβαια επιλογή τους ήταν! Συνειδητή! Τι μπορούμε να πούμε εμείς; Ισως παρασύρθηκαν, αλλά ένα στοιχειώδες μυαλό το είχαν, δεν το ειχαν; Τέλοσπάντων όλα τελικά είναι θέμα επιλογών του καθενός, το πως ζει, το πως πεθαίνει, το τι πιστεύει...

Απλά μου έκανε εντύπωση πόσο έυκολα μπορεί 1 ανθρωπός να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό τόσους πολλόυς, ώστε να αφαιρέσουν ότι πολυτιμότερο έχουν.

Για του λόγου το αληθές:

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Η γρίπη των...δολαρίων!

Πανδημία!
Πανδημία!
Πανδημία!

Τι κάνει όμως ο άνθρωπος στο βωμό του χρήματος ε; Τα πάντα-όλα!
Ως τζαι η στετέ η Μαρικκού έμαθε το Tamiflu!
Τι άλλο θα ακόυσει το ένα εναπομείναν λειτουργικό ώτο μου;
Θα πεθάνουμε όλοι!
Θα προσβληθει ο μισός πληθυσμός της Γης!
Ρε άχρηστοι δημοσιογραφίσκοι διαβάστε και κάτι πριν βγείτε στα παράθυρα και τρομοκρατείτε τον κόσμο.
Η γρίπη των χόιρων, η γρίπη Η1Ν1, η γρίπη Α, η γρίπη...δε μας παρατάτε με τη γρίπη σας λεώ γω!
Κοινή γρίπη είναι! Κοινή, πιο κοινή δε γίνεται!
Ναι, κάποιοι θα πεθάνουν, όπως πεθαίνουν τόσα χρόνια άλλα δεν το είπατε ποτέ!
Ναι, οι ευπαθείς ομάδες πρεπει να εμβολιαστούν, οπως εμβολιάζονται τόσα χρόνια αλλά πάλι δε γίνεται λόγος.
Ναι, η Νεα Γρίπη ΔΕΝ ειναι πιο επικίνδυνη από την γνωστή μας γρίπη! Χωνέψτε το άχρηστοι δημοσιογράφοι! Βρείτε άλλο θέμα να ασχολείστε!
Μα αν γίνει μετάλλαξη; Ε αν γίνει και άμα γίνει και ο ιος γίνει πιο επικίνδυνος τότε συζητάμε...
Α! Έτσι πληροφοριακά κάθε χρόνο βγαίνουν καινούργια εμβόλια της γρίπης για αυτον ακριβώς το λόγο, τις μεταλλάξεις. Και να γίνει δηλαδή μετάλλαξη θα αλλάξει το εμβόλιο!
Χάσατε και απ'έδω! Καιρός να ασχοληθείτε με κάτι πιο ουσιαστικό...την αναγκαιότητα ύπαρξης ανίδεων παραπληροφορητών δημοσιογραφοειδών...